Бен Шелтън не спира да впечатлява с играта си на

...
 Бен Шелтън не спира да впечатлява с играта си на
Коментари Харесай

Бивша №1: Иска ми се Шелтън да поднесе изненадата в 1/2-финала срещу Джокович

 

Бен Шелтън не стопира да впечатлява с играта си на тазгодишното Открито състезание на Съединени американски щати и откакто в четвъртфиналната фаза 20-годишният американец надделя своя съотечественик Франсис Тиафо, в този момент за младока следва да се изправи против рекордьора по " мейджър " титли Новак Джокович. Бившата №1 в света Жустин Енен сподели впечатленията си от показаното от Шелтън досега, като също по този начин не се поколеба да уточни и кого от двамата тенисисти ще поддържа в дуела в петък.

" Той е свръхестествен. Още когато направи своя пробив на високо равнище в Мелбърн, знаехме, че е специфичен. Впоследствие той изпита известни проблеми и с неспокойствие очакваше началото на US Open, където още веднъж сподели най-хубавото си лице. Обичаме да следим неговата вълнуваща игра, а самият той излъчва прохлада и харизма. 

Често приказваме за Карлос Алкарас, а в този момент същински се любуваме и на това, което ни предлага Бен. Не желая да ги съпоставяме, само че е страховит фактът, че Съединени американски щати още веднъж има играч, който да се показва на толкоз високо равнище и да играе сходен тенис. Чудесно е да го забележим на полуфинал.

Моето предпочитание е мачът против Новак Джокович да предложи конспирация. Иска ми се Шелтън да успее да поднесе изненадата. Не че не желая да видя Джокович да завоюва, само че ми е любопитно по какъв начин ще се развие това съревнование и чакам с неспокойствие очертаващия се конфликт на стилове. Въпросът е дали Шелтън ще може да остане спокоен. Поведението му до момента ме кара да имам вяра, че ще успее ", коментира носителката на 7 трофеи от Шлема.

Източник: Eurosport

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР